Alhydran, een bewezen litteken crème.

Alhydran is een medische littekencrème dat goed helpt tegen littekens en andere huidaandoeningen. Zo helpen de producten naast de littekens, ook tegen striae, brandwonden, een laserbehandeling en een droge huid.

Waar kun je Alhydran nog meer voor gebruiken. >>

Alhydran helpt bij een groot aantal aandoeningen.

Tevens verlichten en versnellen deze producten het herstel van huidproblemen bij radiotherapie. Het zorgt voor een versoepeling van de huid. De crème is bewezen effectief voor de beschadigde huid. Het beschermt de huid en zorgt dat de huid beter herstelt. Daarnaast vermindert het de klachten als jeuk, roodheid en droogte. 

Je gebruikt de producten wanneer de huid het meest kwetsbaar is. Dat is het moment waarop de huid een wond heeft of bij een huid aandoening.

De werking van Alhydran.

De producten van Alhydran herstellen de vochtbalans van de beschadigde huid. Het is een hydraterende crème waardoor er weer vocht ingebracht wordt. Vocht in de huid is nodig voor een mooi en goed herstel van de huid.

Daarnaast helpt het de huid vocht vast te houden. Als de huid geen vocht vast kan houden, verdampt het, waardoor de huid verder uitdroogt. Alhydran zorgt ervoor dat het vochtbalans op peil blijft, zonder de huid af te sluiten.

Klinisch en wetenschappelijk bewezen.

Een gezonde huid heeft een normale vochtregulatie. Een beschadigde huid heeft teveel verlies van vocht. De crème werkt snel en langdurig. Door het consequent smeren wordt de huid weer rustig en voelt deze weer soepel en glad aan.

Het effect van Alhydran is wetenschappelijk bewezen en klinisch getest. Het wordt onder andere ook gebruikt in brandwondencentra en ziekenhuizen. De producten bevatten onder andere Aloë Vera-gel, vitamines en natuurlijke oliën.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.