De verschillende merken die verkrijgbaar zijn bij Huidproduct.

Alle producten die verkrijgbaar zijn op Huidproduct.nl zijn zorgvuldig geselecteerd door een professionele huidtherapeut. Tevens is de huidtherapeut zelf bekend met de merken en heeft ze altijd gewerkt met deze merken in haar eigen praktijk. Om die reden kun je altijd een passend en zorgvuldig advies krijgen over welk(e) merk(en) voor jouw het meest geschikt zijn. Uiteraard in combinatie met jouw huidtype en productvoorkeur. 

Wij verkopen de volgende professionele merken.

Alhydran is één van de merken bij Huidproduct.nl
Alhydran
Bapscarcare
Bapscarcare
Chi Natural Life
Chi Natural Life
Dermaquest is één van de merken bij Huidproduct.nl
Dermaquest
Eucerin is één van de merken bij Huidproduct.nl
Eucerin
La Roche-Posay
La Roche-Posay
Meditopics
Meditopics
Vision zonpropducten
Vision

Alhydran, Bapscarcare en Chi Natural Life.

Alhydran is een bewezen litteken crème. Het helpt erg goed tegen littekens en andere huid aandoeningen. Voorbeelden van andere huidaandoeningen zijn striae, brandwonden en een droge huid. Ook draagt het smeren van Alhydran bij aan het herstel van huidproblemen die ontstaan zijn bij radiotherapie. Alhydran zorgt voor de versoepeling van de huid.

Bapscarcare is een andere vorm van littekenbehandeling. Bapscarcare zorgt voor minder klachten bij oude en nieuwe littekens. Dit merk bestaat uit vier productlijnen en deze producten hebben allen een hoog gebruiksgemak. Het is een vorm van siliconentherapie en wetenschappelijk bewezen.

Natuurzuivere en eerlijke producten voor de gezondheid vind je bij Chi Natural Life. De verschillende Tea Tree producten zijn al jarenlang bewezen doeltreffend bij de behandeling van huidaandoeningen en ontstekingen. De groene leem van Vertargil geeft een goede ondersteuning van het huidherstel.

Dermaquest, Eucerin en La Roche-Posay.

DermaQuest is één van de merken die zich richt op de luxe huidverzorging. Bij het samenstellen van de producten ligt de focus op het hydrateren en beschermen van de huid en worden met zorg de beste ingrediënten voor uitgezocht die hierop aansluiten. DermaQuest heeft producten ontwikkeld voor alle huidtypen.

Eucerin is een merk wat al heel wat jaren meegaat. Hierdoor hebben ze veel ervaring op het gebied van huidverzorging. Zij richten zich met name op het verbeteren en gezond houden van de huid. Nog altijd is de wetenschappelijke insteek, gecombineerd met tolerantie en doeltreffendheid de rode draad. Waardoor de geboden huidoplossingen betrouwbaar zijn voor verschillende soorten huidaandoeningen.

Producten die zeer goed zijn voor de gevoelige huid, zijn de producten van La Roche-Posay. De gevoelige huid wordt gekenmerkt door roodheid, blozen en irritaties. La Roche-Posay gebruikt Thermaal bronwater als basis voor al haar producten. Daarnaast hebben zij nog meer product lijnen die te gebruiken zijn voo verschillende huidtypen. Alle producten zijn allergie getest op volwassenen.

Meditopics en Vision.

Producten van Meditopics zijn gericht op de problematische huid. Hierbij moet je denken aan de overgevoelige, droge en/of ouder wordende huid. Ook de acne huid kan veel baat hebben bij de producten van Meditopics. Alle producten zijn hypoallergeen en bevatten geen kleur- en geurstoffen, indien mogelijk.

Vision zorgt voor langdurige zon bescherming. Daarnaast biedt het een goede bescherming tegen UV-A en UV-B straling. De producten zijn waterbestendig en 100% vrij van parfum. De producten zijn makkelijk smeerbaar en trekken goed in de huid. Wij adviseren om producten te gebruiken met een minimale beschermingsfactor van 30.