Toont alle 5 resultaten

Microdermabrasie is een mechanische dieptepeeling.

Microdermabrasie is een behandelmethode die de dode huidcellen verwijdert en de huid stimuleert om nieuwe cellen aan te maken. Deze methode zorgt voor een verbetering van de huidstructuur en huidconditie. De huid zal beter doorbloed worden, waardoor de werkstoffen beter opgenomen kunnen worden. Dit zorgt voor een stralende huid. Gemiddeld vernieuwt een huid zich iedere 30 dagen. Wanneer we ouder worden, wordt dit proces vertraagt en worden er minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt.

Toepassingsgebieden microdermabrasie. >>

De peeling is breed toepasbaar.

Microdermabrasie is een goede vorm van behandelen voor de verouderde huid, vermoeide en fale huid, rimpels, ouderdomsvlekken, zonbeschadigde huid en bij het verlies van elasticiteit van de huid. Ook huidproblemen als acne, littekens en pigmentatie zijn goed te behandelen met deze mechanische peeling. Microdermabrasie is goed te combineren met andere behandelingen zoals een chemische peeling.

Bescherm de huid na de microdermabrasie goed tegen de zon.

De behandeling heeft een zekere impact op de huid en na de behandeling zal de huid rood zijn. Na 24 uur is de meeste roodheid weg en na gemiddeld twee dagen gaat de huid licht schilferen. Een goede huidverzorging is zeer belangrijk en na een behandeling dient de huid in elk geval vier weken beschermd te worden met een SPF 50.