Toont alle 2 resultaten

Vision, voor langdurige zonbescherming

De zonbescherming van Vision bestaat uit een unieke technologie, de zogenaamde LipoDefense technologie. Deze technologie biedt onder andere een langdurige zonbescherming. De producten bieden zowel bescherming tegen de schadelijke UVA- en UVB-straling. Tevens zijn de producten van Vision waterbestendig en 100% parfumvrij.

Ook bevatten de producten geen parabenen, oxybenzon en alcohol. Ook zitten er geen etherische oliën, notenolie of sesamolie in en zijn de producten gemaakt van natuurlijke grondstoffen en/of grondstoffen van natuurlijke oorsprong; er wordt dus geen gebruik gemaakt van dierlijke grondstoffen. Er wordt ook niet getest op dieren.

De producten van Vision zijn makkelijk smeerbaar en trekken goed in de huid. Ook heeft Vision verschillende lijnen ontwikkeld, toegespitst op de persoon en de wens voor het gebruik. Naast de spray en crème die je voor het hele lichaam kunt gebruiken met de verschillende SPF, zijn er ook producten ontwikkeld speciaal voor het gezicht, gericht op baby’s en kinderen (en zwangere vrouwen) en voor de sportieve personen.

Zo kan er gekozen worden voor een crème met SPF 10 voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld in de herfst en winter, wanneer er wel straling aanwezig is, maar niet zo heftig als in de lente en zomer. Uiteraard zijn ook de bekende en veel gebruikte SPF 30 en SPF 50 verkrijgbaar.

De specialisten van Mijnhuidproduct adviseren vaak om minimaal een crème of spray te gebruiken met een zonbeschermingsfactor van 30. Ook adviseren wij om ruim te smeren. Vaak wordt er nog te minimaal gesmeerd, waardoor ook de beschermingsniveau daalt.