Toont alle 18 resultaten

Meditopics is speciaal ontwikkeld voor de probleemhuid.

De producten van Meditopics zijn speciaal ontwikkeld voor de problematische huid. Onder problematische huid wordt de overgevoelige, droge, ouder wordende of acné huid bedoeld. Alle producten zijn hypoallergeen en bevatten geen kleur- en geurstoffen, indien mogelijk.

Breed en betaalbaar assortiment aan producten . >>

Verschillende producten gericht op de verzorging.

De Producten van Meditopics die Huidproduct aanbiedt, zijn veelal verzorgende crèmes, lotions, peelings, huidreinigers en zonbeschermingsproducten.

Het Hyaluron serum is een hoogwaardig hydraterend serum. Dit product wordt zeer goed door de huid opgenomen en dringt door in de diepere huidlagen. Hierdoor worden fijne lijntjes en rimpels van binnenuit opgevuld en daardoor minder zichtbaar.

Een ander product welke een gunstig effect heeft op het herstelproces van de huid, is de nabehandelingscrème. Dit komt door de hoge concentraties vitamine A en E gecombineerd met avocado-olie.

Speerpunten die typerend zijn voor het merk Meditopics.

Meditopics is een product die wat betreft werkzaamheid, exclusiviteit, prijs en presentatie voldoet aan de eisen van de huidtherapie. De verschillende producten zijn na een intensieve samenwerking tussen de huidtherapeuten, cosmetologen en dermatologen ontwikkeld.