Bapscarcare, een medische siliconen therapie.

Bapscarcare is een vorm van therapie, welke de meest gebruikte vorm van littekenbehandeling door professionals is. Medische nazorg kan bijvoorbeeld nodig zijn bij huidproblemen ontstaan door littekens, brandwonden, een operatie of een ongeval. Het voorkomt littekens en/of vermindert de kans op littekens. Deze littekenbehandeling bevat onder andere voorgevormde siliconenpleisters. 

Waar moet je op letten bij acne. >>

De effecten bij gebruik van de producten.

Tevens zorgen de producten voor minder klachten bij oude en nieuwe littekens. En zorgt het bijvoorbeeld bij brandwonden voor minder klachten en een sneller herstel. De producten kunnen ook gebruikt worden voor het voorkomen van afwijkende littekens.

De siliconengel is ideaal voor het gebruik van kleine littekens. De gel voelt niet olie-achtig aan en is verrijkt met vitamine E. De gel is sneldrogend en ook verkrijgbaar in de variant met UV-bescherming.

Bapscarcare zorgt voor minder huidklachten, minder zichtbare littekens en een mooiere huid.

Het speerpunt van de verschillende producten.

Het speerpunt van de verschillende producten is gebruiksgemak. Bapscarcare bestaat uit vier productlijnen met een hoog gebruikscomfort. Met behulp van Bapscarcare zorg je voor actieve bestrijding van littekens, draag je zorg voor mooiere littekens en deze worden soepeler. Met het gebruik van Bapscarcare zal er minder jeuk en roodheid ervaren worden.

Ook bij grotere littekens is het gebruik ideaal. Door de verschillende voorgevormde pleisters kunnen deze makkelijk gebruikt worden. Tevens zijn de producten in extra dunne en dikke uitvoeringen te verkrijgen.

Bapscarcare staat voor betrouwbare zorg en preventie van littekens. De siliconen therapie is wetenschappelijk bewezen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.