Welkom op de webshop Huidproduct.nl

De producten die te krijgen zijn via deze webshop zijn met grote zorg geselecteerd. Huidtherapeute Truus van der Werff heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vak en geeft adviezen vanuit de praktijk en op basis van haar eigen ervaring. Jarenlang heeft zij een eigen praktijk gehad en zij kent als geen ander de problematiek van de huid en welke huidverzorging hierbij toegepast kan worden. Wij weten hoe belangrijk het is om uw huid in goede conditie te houden!

Het aantal huidaandoeningen en bijkomende huidproblemen is groot. Hierdoor zijn er vele producten in omloop voor het herstel en de verzorging van de huid. Omdat het resultaat van de behandeling mede bepaald wordt door inzet van de juiste producten is een goed advies voor de verzorging van uw huid erg belangrijk. Door een verbeterde huidstructuur kunnen de huidproblemen verminderen en zelfs voorkomen worden.

Deze website is ontstaan uit de behoefte om met het juiste advies ook de producten te kunnen leveren met de kennis vanuit de praktijk.
U kunt hier producten vinden ter ondersteuning van de behandeling gedurende een periode vooraf of na de behandeling, zoals gewenst is bij een acne/peeling behandeling, camouflage therapie of een behandeling door middel van IPL/laser.

Voor vragen of deskundig advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met een vriendelijke groet,

Het team van Huidproduct.nl

Truus van der Werff is geregistreerd huidtherapeut en houdt zich ook bezig met dermatografie (medische tatoeage). Zij is aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor huidtherapeuten.