Welkom op de webshop Huidproduct.nl

De producten die te krijgen zijn via Huidproduct zijn met grote zorg geselecteerd. De huidtherapeute heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vak en geeft adviezen vanuit de praktijk en op basis van haar eigen ervaring. Jarenlang heeft zij een eigen praktijk gehad en zij kent als geen ander de problematiek van de huid en welke huidverzorging hierbij toegepast kan worden. Wij weten hoe belangrijk het is om jouw huid in goede conditie te houden!

Mensen ervaren verschillende huidproblemen en hierbij kunnen wij helpen!

Het aantal huidaandoeningen en bijkomende huidproblemen is groot. Hierdoor zijn er vele producten in omloop voor het herstel en de verzorging van de huid. Omdat het resultaat van de behandeling mede bepaald wordt door inzet van de juiste producten is een goed advies voor de verzorging van jouw huid erg belangrijk. Door een verbeterde huidstructuur kunnen huidproblemen verminderen en zelfs voorkomen worden.

Waarom de website van Huidproduct.nl

Deze website is ontstaan uit de behoefte om met het juiste advies ook de producten te kunnen leveren met de kennis vanuit de praktijk.
Je kunt hier producten vinden ter ondersteuning van de behandeling gedurende een periode vooraf of na de behandeling, zoals gewenst is bij een acne/peeling behandeling, camouflage therapie of een behandeling door middel van IPL/laser.

Voor vragen of deskundig advies kun je altijd contact met ons opnemen.

Met een vriendelijke groet,

Het team van Huidproduct.nl

Truus van der Werff is huidtherapeut en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor paramedici (BIG geregistreerd) en lid van de vereniging voor Huidtherapeuten. Daarnaast is Truus van der Werff actief in de specialisatie dermatografie (medische tatoeage).