Toont alle 11 resultaten

Gezichtsreiniging helpt de gezonde huid te behouden.

Gezichtsreiniging is de basis voor een goede huidverzorging. Het is voor de huid erg belangrijk om het gezicht dagelijks te reinigen, bij voorkeur zowel ‘s ochtends als voor het naar bed gaan. Het helpt de huid te zuiveren waardoor het weer kan ademen. Hierdoor wordt de huidtextuur fijner. Slechts de huid wassen met water is niet voldoende om de gezichtshuid goed schoon te krijgen.

Het belang van een goede reiniger. >>

Met een goede gezichtsreiniger help je verstoppingen voorkomen.

Door de vervuiling in de lucht en het gebruik van cosmetica wordt de huid dagelijks vervuild. Wanneer er geen goede gezichtsreiniging is, kunnen er onzuiverheden en verstoppingen veroorzaakt worden. Een goede reiniging bestaat bij voorkeur uit twee delen, waarbij de eerste reiniging het oppervlakkig vuil van het gezicht verwijdert. Deze reiniging is een cleanser op oliebasis. De tweede reiniging zorgt voor het verwijderen van overige vuilresten. Tevens draagt een tweede reiniging bij aan een goede conditie van de huid.

Een cleanser kan op oliebasis en op waterbasis.

Een cleanser op oliebasis reinigt alleen het vuil dat oplosbaar is in olie. Voorbeelden van in olie oplosbaar vuil zijn UV-filters en foundation. Andersom geldt ook dat een cleanser op waterbasis alleen het vuil reinigt dat is water oplosbaar is.

Een huidverzorgingsproduct wordt beter opgenomen op een goed gereinigd gezicht!