Wat zijn veel voorkomende huid aandoeningen.

Hieronder staan de meest voorkomende huid aandoeningen in de huidtherapiepraktijk beschreven. Tevens kan het een huid aandoening zijn waarvoor u helemaal niet bij een huidtherapeut onder behandeling bent, maar waarvoor u zelf op zoek bent naar de beste verzorgingsproducten. Mocht u twijfelen over de huid aandoening dan kunt u altijd contact opnemen met onze specialist.

Wij hebben huidproducten voor verschillende huid aandoeningen.

Brandwonden
Brandwonden
Couperose is één van de huid aandoeningen op Huidproduct.nl
Couperose
kloven
Kloven
Litteken
Littekens
Oedeem been - Huidproduct.nl
Oedeem
Pigmentvlekken
Pigmentvlekken
Psoriasis
Psoriasis
Acne of puistjes zijn huid aandoeningen
Puistjes (acne)
Rosacea valt onder huid aandoeningen
Rosacea
Wonden
Wonden

Een korte omschrijving.

Bij acne

Wanneer u last heeft van brandwonden is het belangrijk dat u deze goed verzorgd. Het zijn de meeste ernstige verwondingen die er bestaan en ze kunnen blijvende schade veroorzaken. Het doel van het behandelen van de verbrande huid is het opheffen, verminderen of voorkomen van de huidaandoening. Door op tijd met de behandeling te starten, kan veel ongemak in een later stadium voorkomen worden.

Couperose is een huidafwijking waarbij chronisch haarvaatjes kenmerkend zijn en komt het meeste voor in het gezicht. Een goede verzorging en het goed onderhouden van de huid is bij deze aandoening erg belangrijk. Evenals een goede zonbescherming.