DermaQuest biedt luxe huid verzorging.

DermaQuest gaat voor een luxe verzorging en kiest daarbij voor producten die rijk zijn aan plantenstamcellen, peptiden en vitaminen. Bij het samenstellen van de producten wordt er gekeken naar een hydraterende en beschermende ingrediënten. Deze ingrediënten worden als onmisbaar gezien voor een vitale huid. De producten van DermaQuest bieden op de huid afgestemde behandelingen.

Producten met een visie voor alle huidtypen. >>

Voor verbluffende lange termijn resultaten.

DermaQuest heeft producten ontwikkeld voor alle huidtypen. Daarbij zijn de uitgangspunten: een goede reiniging, hydratatie, versterking en bescherming. De resultaten die behaald worden door consequent gebruik van de producten, geven verbluffende langetermijnresultaten.

Producten voor thuisgebruik en professionele behandelingen.

Ze gaan voor resultaatgerichte behandelingen. Zij hebben hierbij producten ontwikkeld die de effecten van behandelingen behouden. Door het juiste gebruik van de producten merk je ook de resultaten op de langere termijn. De producten van zijn zowel voor thuis gebruik als ook voor professionele behandelingen.

De actieve ingrediënten van de verschillende producten.

Actieve ingrediënten zijn onder andere hyaluronzuur en plantenstamcellen. Ook bevatten de producten peptiden, vitamine C, AHA/BHA, mineralen, Argan olie, antioxidanten en enzymen.

Hyaluronzuur zorgt voor de essentiële hydratatie voor alle huidtypen en wordt gezien als het anti-agingmolecuul. Het staat bekend om het hydraterende vermogen en brengt de huid weer in balans.

Vitamine C is één van de meest essentiële voedingsstoffen voor het lichaam. Daarnaast is het een belangrijk onderdeel voor het behoud van een gezonde en stralende huid.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.