Toont alle 18 resultaten

De juiste behandeling voor de gevoelige huid

Tegenwoordig geven steeds meer mensen aan last te hebben van een gevoelige huid. De gevoelige huid wordt gekenmerkt door roodheid, blozen, irritatie, etc. Vanuit die gedachten wordt in het Dermatologisch Laboratorium van La Roche-Posay voor haar producten continu gezocht naar formules waarbij er een perfect evenwicht zal zijn tussen de doeltreffendheid van de behandeling en de tolerantie van de huid.

De visie van La Roche-Posay. >>

Het ontwikkelen van doeltreffende en nauwkeurige producten.

Bij het zoeken naar deze balans maakt La Roche-Posay gebruik van een wetenschappelijk analyserooster. Deze wordt gebruikt om de correlatie te meten tussen klinische tekenen van de gevoelige huid en de negatieve gevolgen op het dagelijks leven (negatieve gevoelens, slaapstoornissen, sociaal leven, etc.). Met behulp van deze tool is het mogelijk om de producten doeltreffender en nauwkeuriger te ontwikkelen die aan alle behoeften van de gevoelige huid voldoen, van de klinische tekens tot de psychologische impact.

Het Dermatologisch Laboratorium werkt al jaren samen met 25.000 dermatologen wereldwijd. Samen met de professionals wordt er dagelijks gewerkt om jet leven van de patiënten met een gevoelige huid te verbeteren.

Belangrijke ingrediënten in de producten.

Het basis ingrediënt voor de meeste verzorgingsproducten van La Roche-Posay is Thermaal bronwater. Rijk aan Selenium, een spoorelement met anti-oxiderende eigenschappen, verzacht het de huid en kalmeert het de irritatie.

La Roche-Posay bevat verschillende productlijnen die relevant zijn voor verschillende huidtypen. Op deze manier speelt La Roche-Posay goed in op de wensen en het (specifieke) huidtype van een persoon.

Alle producten zijn allergie getest op volwassenen.