Toont alle 5 resultaten

Chi Natural Life, natuurlijke producten.

Als basis voor de producten neemt Chi Natural Life als de aromatherapie. Experts selecteren over de hele wereld de beste (zoveel mogelijk) biologische oliën. Er wordt gewerkt met de meest recente oogsten, rechtstreeks van de boer of product.

Chi Natural Life ontwikkelt en verkoopt al sinds 1979 natuurzuivere en eerlijke producten voor de gezondheid.

Lees meer over de visie en producten. >>

Gezondheidsproducten met natuurlijke ingrediënten.

Alle producten zijn zoveel mogelijk biologisch en met Europees biologisch keurmerk geproduceerd. De producten bevorderen de natuurlijke balans tussen lichaam en geest. Daarnaast geven ze meer levensenergie. Naast dat de producten zoveel mogelijk biologisch zijn, zijn deze in elk geval 100% natuurlijk. De 100% plantaardige stoffen sluiten zeer goed aan bij de huid.

Vertargil, 100% natuurlijk met veel mineralen en rijk aan enzymen.

De groene leem van Vertargil is 100% door de natuur samengesteld en onbewerkt. Het product wordt al vanaf de oudheid gebruikt. Groene leem (of groene klei) lijkt de meest krachtigste en meest werkzame onder de leem soorten te zijn en is sterk reinigend. Het bevat veel mineralen en is rijk aan enzymen die het opnemen van de mineralen en vitaminen bevorderen.

De Tea Tree producten tegen ontstekingen.

De verschillende Tea Tree producten zijn al jarenlang bewezen doeltreffend bij de behandeling van huidaandoeningen en ontstekingen.