Product review over Meditopics producten

Product review Meditopics

Meditopics producten voor verschillende huidtypen.

Meditopics producten zijn ontstaan vanuit de behoefte van onder andere de huidtherapie en de dermatologie.  Er was kennelijk behoefte aan producten met meer inhoud en daar bedoel ik mee, producten met echt werkzame ingrediënten. Een jonge acne huid met zo nu en dan een ontsteking ondersteun je anders dan acne met vele papels en pustels.

Bij de verzorging van de acne huid zijn meerdere producten inzetbaar zoals de Meditopics salicylzuur 2%, een huidreiniger met Zinksulfaat of de AHA glycolzuur gel in een concentraat van 5% of 10%. In de praktijk werkt de specialist in sommige gevallen met hogere concentraties in dezelfde range. Het is belangrijk bij deze peeling behandelingen dat de huid goed beschermd moet worden tegen de zon. Er zijn verschillende producten waar een SPF in verwerkt is. 

Inzetbaar bij uiteenlopende huidproblemen.

In de huidtherapeutische praktijk komen mensen met uiteenlopende problemen, zoals acne, littekens, overbeharing, overmatige pigmentaties of oppervlakkige vaatafwijkingen. Voor deze problemen kan men goed terecht bij Meditopics.

De producten zijn herkenbaar, overzichtelijk in gebruik, met een duidelijke ingrediëntenlijst en goed geprijsd. Ook worden de ontwikkelingen goed in de gaten gehouden en wordt het assortiment regelmatig aangevuld. Naast de verkoop van andere producten voorzien de producten van Meditopics in een behoefte van mijn cliënten.

Meditopics producten met een brede toepasbaarheid.

Huidproduct.nl heeft verschillende producten van Meditopics. Alle producten zijn in de praktijk gebruikt en over elk product kan de huidtherapeut tips en adviezen geven. Heeft u een specifieke vraag waar u geen antwoord op kunt vinden met betrekking tot de producten die op de site staan? Neem dan zeker contact met ons op en we helpen je graag verder!

* deze review is geschreven door Truus van der Werff vanuit haar eigen ervaring en is geen advertorial. Truus van der Werff heeft al meer dan 25 jaar haar eigen huidtherapie praktijk en veel ervaring.

 

Truus van der Werff is huidtherapeut en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor paramedici (BIG geregistreerd) en lid van de vereniging voor Huidtherapeuten.